Efter att utgivningen av bokverket Nationalnyckeln till Sveriges flora och fauna stoppades 2014 har det nu återigen tagits i produktion. Det är ökat statligt anslag och nya riktlinjer till Svenska artprojektet som gör det möjligt för ArtDatabanken SLU att inrikta sin verksamhet på både digital och tryckt kunskapsspridning.

Tidigare har bl.a. ett antal fina insektsvolymer utgivits – givna verk att ha i sitt bibliotek. Den första volymen i bokform vi nu kan se fram emot handlar om havsborstmaskar och kommer ut i april. Priset får anses som mycket lågt för de volymer som hittills utkommit med tanke på den höga kvalitén och omfattningen. Om man förbeställer den nya volymen innan sista mars så kostar den 399 kr. 

Läs mer på Nationalnyckelns hemsida.

Share →

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Jag accepterar”.  Klicka för att läsa mer om SEF:s behandling av personuppgifter.