Sök
Stäng denna sökruta.

2016 Östergötland

efo

Tjugosjunde svenska entomologmötet i Östergötland 2016

För tredje gången är det Östergötlands tur att anordna svenska entomologmötet.

Mötet äger rum på Stegeborgsgården, norr om Slätbaken, vid den lilla byn Norrkrog den 1-3 juli 2016. Logi finns i huvudsak enligt vandrahemsstandard men det finns även andra alternativ. Mathållning på plats vid Stegeborgsgården med undantag för exkursioner.

Preliminärt program

Fredag 1 juli, samling och senare en kvällsmacka.  Under lördagen och söndagen årsmötesförhandlingar och exkursioner.

Planerade exkursioner

Just nu har vi planer på att bege oss till den fantastiska Eknön om transporter går att ordna. I så fall blir det en heldag på ön. Mer information i nästa nummer av ET och på föreningens hemsida, http://www.ostgotaentomologerna.se/

Anmälan sker till Björn bjorn_strom@telia.com. Anmälningsavgiften är 200 kr vilken betalas in på Plusgiro 496 34 59-5. Anmälan skall innehålla namn, adress och eventuell e-postadress för informationsspridning. Den fulla kostnaden betalas i god tid innan riksmötet.

Välkommen till Stegeborgsgården

Stegeborgsgarden

Vackert mellan bergen vid Slätbakens norra strand ligger Stegeborgsgården, byggd på historisk mark som
under Gustav Wasas tid utgjorde köksträdgårdarna som försåg kungligheterna på Stegeborgs slott med färsk mat och vatten. Källan till det goda vattnet på slottet fanns på Stegeborgsgården och leddes via urholkade ekstockar över till slottsholmen.

Än i dag erbjuder Stegeborgsgården det som gör livet gott. Fantastiska naturupplevelser med underbar utsikt från bergen och både vanliga och sällsynta insekter och växter i skog och mark.

Kjell Antonsson

Entomologiska Föreningen Östergötland

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Jag accepterar”.  Klicka för att läsa mer om SEF:s behandling av personuppgifter.