Warning: Undefined array key "options" in /customers/d/d/4/sef.nu/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

SEF:s Riksmöte 2020 inställt

Laxön - Vad mer kan du begära?

Entomologiska Föreningen i Uppland bjuder in till riksmöte för Sveriges Entomologiska Förening.


I veckan kom en uppmaning från Folkhälsomyndigheten att föreningslivet ska skjuta upp möten och årsstämmor eller anordna dem digitalt. Sedan tidigare är rekommendationen att inte anordna träffar med fler än 50 personer. Vi har alltså nått den punkt där det inte längre är meningsfullt att skjuta upp beslutet. Vi tvingas tyvärr att ställa in mötet i juni.

I dagsläget kan vi inte svara på om vi kan arrangera mötet senare under året eller om det blir helt inställt. Blir det helt inställt så återstår frågan om vi står som värd nästa år eller om stafettpinnen går vidare till nästa lokalförening.

De personer som redan har betalat avgiften för årets möte kommer att få pengarna återbetalade. Det ser i dagsläget inte ut som att vi kommer att lida någon ekonomisk skada p.g.a. det inställda mötet.

Vid frågor kan ni vända er till mig på tel 0736-002436 eller vår kassör Thomas Persson Vinnersten. Information och kontaktuppgifter finns löpande på vår hemsida:

/Stefan Eriksson, ordförande entomologiska föreningen i Uppsala. 

Vi jobbar nu på hur och när vi kan genomföra själva årsmötesförhandlingarna. Vi behöver bland annat ta hänsyn till hur stadgarna är formulerade och kommer senare att meddela beslut. Målet är att kunna genomföra mötet digitalt.

/Styrelsen i SEF

 

 

 

 

 

 


Mötet äger rum 12 – 14 juni 2020 på Laxön/Älvkarleby i Norduppland.

Inkvartering och föreläsningar blir på Café Furiren (Laxöns vandrarhem). Vi kommer att hyra både officersvillan och underofficersvillan med totalt 60 bäddar. Behövs fler bäddar så finns Älvkarleby Fiskecamp några få km norr om Laxön. Programmet följer som traditionen bjuder: nattlysning på kvällarna (i närområdet och kanske lite längre bort), exkursioner (med olika fokus), föreläsningar, SEF:s årsmöte, samkväm och mingel entomologer emellan.

Läs mer på riksmötets hemsida 

 

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Jag accepterar”.  Klicka för att läsa mer om SEF:s behandling av personuppgifter.