Sök
Stäng denna sökruta.

Årets årsstämma klar

Årets riksmöte i Arjeplog är nu över och i samband med det har årsstämma i Sveriges Entomologiska Förening hållits.

Förhandlingarna resulterade inte i några förändringar i styrelsen utan sittande ledamöter och suppleanter omvaldes.

Information om styrelse och övriga funktionärer hittar du här.

Urval övriga beslut på årsstämman:
– Prenumerationsavgiften för utländska prenumeranter höjs med 50 kr på grund av höga portopriser.
– Verksamhetsplan för kommande verksamhetsår godkändes och kommer att bland annat att fokusera på att utveckla kommunikation och samarbete med lokalföreningarna och på att arbeta med riktade kampanjer för att öka antalet prenumeranter på Entomologisk tidskrift och Yrfän. Hemsidan ska även utvecklas på olika sätt. Faunaväkteriverksamheten ska också återstartas och en koordinator tillsättas.
– En justering av stadgarna antogs efter två årsmötesbeslut: ”Att till styrelsen kan läggas 1-5 rangordnade suppleanter. De träder in med rösträtt i turordning då färre än fem ledamöter inklusive ordföranden närvarar vid ett styrelsemöte.”

Utdelning av årets markägardiplom
Se separat nyhet

Nästa års riksmöte inklusive årsstämma
Entomologiska föreningen i lund kommer att arrangera nästa års möte. Preliminära datum är 14-16 juni.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Jag accepterar”.  Klicka för att läsa mer om SEF:s behandling av personuppgifter.