Sök
Stäng denna sökruta.

Yrfän i trädgården – specialnummer om insekter i trädgården!

Yrfän i trädgården nr 1

Innehållet är en blandning av nytt och tidigare publicerat material från Yrfän. I specialnumret kan du bl.a. läsa om hur du bygger stekelhotell och humleholkar och vilka växter som bäst lockar fjärilar och andra insekter. Du hittar också många tips på hur du skapar en prunkande trivsam trädgård för både dig och insekterna. Vi har också lagt in bestämningsartiklar om fjärilar, skalbaggar och bärfisar som hjälper dig att identifiera dina vänner i trädgården.

Nr 1 är slutsålt – men kan finnas kvar hos enskilda lokalföreningar

Yrfän i trädgården nr 2 är nu ute!

Innehållet fokuserar på hur du kan höja den biologiska mångfalden i din trädgård. Det är inte så krångligt som det låter. Börja med att sluta klippa gräsmattan! Tidningen fylld av bra tips och intressanta artiklar om småkryp i närmiljön.

Yrfän i trädgården skickas ut till alla som fått nr 1 2023 av ordinarie Yrfän.
Detta bonusnummer kan du även beställa här.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Jag accepterar”.  Klicka för att läsa mer om SEF:s behandling av personuppgifter.