Sök
Stäng denna sökruta.

Entomologisk Tidskrift söker ny redaktör

Nuvarande redaktör Emma Wahlberg kommer att from 2024 sluta som redaktör och helt fokusera på sin forskning om trips. 

Så … ET söker alltså nu en driven redaktör för att förvalta och utveckla arbetet med tidskriften. Är du rätt person? Tveka inte att höra av dig med ett kort CV till SEF (thomas.perssonvinnersten@gmail.com). 

I redaktörens uppdrag ingår bland annat: Ta emot och granska manus, ha kontakt med externa granskare (skicka ut manus på granskning), ha kontakt med tryckeriet, layout och utformning av tidskriften (innehåll), uppdatera ETs hemsida m.m m.m.

Emma har gjort ett superjobb med ET under sina år som redaktör och bland annat genomfört en digitalisering av tidskriften (et-online.nu). SEF riktar ett stort tack till Emma och lycka till med forskningen framöver!

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Jag accepterar”.  Klicka för att läsa mer om SEF:s behandling av personuppgifter.