Sök
Stäng denna sökruta.

2017 Gotland

Blåeld Bunge

SEfs årsmöte 2017, 4-6 augusti

Bunge vandrarhem i Fårösund används som förläggning, matställe och lokal för själva årsmötet. Vandrarhemmets huvuddel ligger i anslutning till det nerlagda flygfältet och har ursprungligen varit militärt läger. Boendet på vandrarhemmet är med enklare standard, mest tvåbäddsrum (inte våningssängar), toa och dusch i korridoren. På en filialanläggning (Fårösunds folkhögskola) är standarden högre. Små lägenheter med 1-4 sängar och egen toa, dusch. De som väljer att bo här får ta sig till huvudanläggningen, ca 2 km. för alla måltider. Husbilar och husvagnar får ställas i huvudanläggningen med tillgång till el. Tanken är att vi bokar hela vandrarhemmet som har kapacitet för cirka 100 rumsgäster och cirka 130 matgäster. I matsalen äter vi måltider och håller årsmötet. Möjlighet till bildvisning finns. Hk-anpassat. Fullständiga rättigheter om någon vill köpa till alkoholhaltig måltidsdryck.

Transport
Buss från Visby går på sommaren ungefär en gång i timmen med avstigning vid Bungemuseet. Därifrån är det cirka 200 meter att gå.
Vi kommer att ordna med grupprabatt på färjan för dem som väljer att åka till Gotland med Destination Gotland.

Utifrån den offert vi fått har vi räknat fram kostnader för deltagande i Entomologimötet, innefattande boende två nätter och alla måltider från fredag kväll till söndag lunch. Luncherna går att få som lunchpaket om vi så önskar. Priserna bygger på att man har med eget sänglinne. Har man inte det finns det att hyra för 120kr, något som i så fall betalas av var och en direkt till vandrarhemmet. Vill någon komma tidigare eller åka senare, bokar och betalar den direkt till vandrarhemmet. Behov av specialmat ska meddelas direkt till vandarhemmet av dem som behöver det.

Exkursionsprogrammet kommer huvudsakligen att förläggas till norra Gotland, inkl. Fårö.

Bokningsbestämmelserna är sådana att de vill exakt antal boende senast den 22 juni. Vi vill därför sätta anmälan till mötet senast 20 juni.

Kostnader per person (betalas till GEF):

Boende på huvudanläggningen, delat rum 1 300 kr
Boende på huvudanläggningen, eget rum 1 500 kr
Boende på filialanläggningen, delad lägenhet 1 700 kr
Boende i egen husvagn eller husbil 1 000 kr

Anders Lekander, sekr. o kassör
Lummelundsväg 24
621 41 VISBY

Aktuell info om mötet hittar du även på Gotlands entomologiska förenings hemsida.

e-post: anders.lekander@gotlandskaninen.se

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Jag accepterar”.  Klicka för att läsa mer om SEF:s behandling av personuppgifter.