Sök
Stäng denna sökruta.

Nyköping 2018

Välkomna till Entomologmötet 2018!

Tjugonionde svenska Entomologmötet äger rum 3-5 augusti med Sörmlandsentomologerna som värd. Vi kommer att hålla till i Nyköping med omnejd och bo på Good Morning Hotel i Gumsbacken som ligger i västra delen av staden.

På programmet står årsstämma i Sveriges Entomologiska Förening, exkursioner, föredrag mm. Information om exkursionsprogram och andra aktiviteter finns på föreningens hemsida, www.sormlandsentomologerna.se, och även i SEF:s dokumentbibliotek.

Program och hållpunkter

På grund av den långvariga värmen är det ursprungliga exkursionsprogrammet ändrat.  De tidigare tilltänkta lokalerna är tämligen förtorkade.

Fredag: 

‐ Middag på hotellet kl. 18:00.

‐ Föredrag och information 19:30 – 21:00 (ca.).  Sörmlandsentomologernas ordförande Jan Sjöstedt om den uppföljning av storfjärilar vid Sörmlandskusten som han har bedrivit i 35 år.

‐ Nattlys om vädret är lämpligt.  En bra plats är Ryssbergen I närheten av hotellet.

Lördag:

– Förmiddagen ägnas åt SEF:s årsstämma, start kl 9:00. Årsmötesagenda m.fl. dokument hittar du här.

‐ Eftermiddagsexkursion till Linudden. Lunchpaket och mineralvatten ingår. Lokalbeskrivning hittar du här.

‐ Middag på hotellet kl. 18:00, därefter mingel. 

‐ Nattlys om vädret tillåter. 

Söndag

Vi tillbringar en heldag vid Nynäs slott med omgivningar. Nynäs slott ligger några km väster om Långmaren. Här bör bl.a. trumgräshopporna vara i full gång. Lunchpaket och mineralvatten ingår.  Lokalbeskrivning hittar du här.

 

Anmälan

Kostnad (inklusive anmälningsavgift) per person är:
– Boende i dubbelrum 1550 kr/person.
– Boende i enkelrum 2100 kr/person.
I priserna ingår två frukostar, två lunchpaket och två middagar.

För dem som ordnar eget boende, t.ex. i husbil/husvagn, är priset 900 kr/person. I priset ingår två lunchpaket och två middagar men inte frukost. Observera att Good Morning Hotel inte har några uppställningsplatser med elanslutning för husbilar/husvagnar.

Anmälan vill vi ha senast 30 april via e-post till sef@sormlandsentomologerna.se med fullständiga adressuppgifter. Ange också ev. önskemål om t.ex. specialkost. Betala då också in anmälningsavgiften på 200 kr. 

Slutbetalning senast 31 maj. Alla betalningar görs till Sörmlandsentomologernas PlusGiro, 495 34 21-7.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Jag accepterar”.  Klicka för att läsa mer om SEF:s behandling av personuppgifter.