Sök
Stäng denna sökruta.

Nystart Faunaväkteriet + Faunaväktarläger på Omberg

Sveriges entomologiska förening (SEF) siktar på att satsa på Faunaväkteriet (nystart). En rykande färsk artlista att utgå från har tagits fram (du hittar info och listan här https://www.sef.nu/om-faunavakteri/). För dig som redan faunaväktar en eller flera arter som kanske inte finns med i listan – så går det givetvis bra att fortsätta!

Koordinatör för Faunaväkteriet är nu en central resurs, Kjell Antonsson (kjell.antonsson56@gmail.com)

Dessutom bjuder SEF in till ett kostnadsfritt Faunaväktarläger på Omberg i fagra Östergötland helgen 5-7 juli (begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller). Är du intresserad så hör av dig till Kjell! Faunaväktarläger Omberg 5-7 juli

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Jag accepterar”.  Klicka för att läsa mer om SEF:s behandling av personuppgifter.