Sök
Stäng denna sökruta.

Nu ger vi ut en ny tidskrift!

Yrfan-Banner400x250

Sveriges entomologiska förening har glädjen att presentera Yrfän – en ny populärvetenskaplig tidskrift om insekter och andra småkryp. Första numret kommer ut i slutet av april och kommer bland annat att innehålla artiklar om långhorningar, spindlar, fjärilsfällor, Kirgizistan och Jordtorpsåsen.

Yrfän är inte tänkt att ersätta Entomologisk Tidskrift. Vi tror att båda fyller ett behov och att vi med den nya tidskriften får en bredd vi inte tidigare haft.

Ordet yrfän är en äldre benämning på insekter; det var också det ordet som Carl von Linné använde. Nu är Yrfän också en helt ny tidskrift som på ett populärvetenskapligt sätt vill sprida kunskap och glädje till alla som är intresserade av insekternas och  småkrypens liv. Första numret av Yrfän kommer ut i slutet av april och kommer att vara gratis. Genom att gå till vårt beställningsformulär kan du förbeställa ett exemplar direkt hem till din brevlåda. Naturligtvis hoppas vi att du sen vill prenumerera.

TILL FORMULÄRET

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Jag accepterar”.  Klicka för att läsa mer om SEF:s behandling av personuppgifter.