Sök
Stäng denna sökruta.

Yrfäns trädgårdsnummer ute

Nu har vårt specialnummer om insekter i trädgården levererats från tryckeriet. Det kommer bland annat finnas till försäljning på Trädgårdsmässan i Älvsjö i mars och på Falsterbo Birdshow i september. Priset är facila 50 kr.

Innehållet är en blandning av nytt och tidigare publicerat material från Yrfän.

I specialnumret kan du bl.a. läsa om hur du bygger stekelhotell och humleholkar och vilka växter som bäst lockar fjärilar och andra insekter. Du hittar också många tips på hur du skapar en prunkande trivsam trädgård för både dig och insekterna.

Vi har också lagt in bestämningsartiklar om fjärilar, skalbaggar och bärfisar som hjälper dig att identifiera dina vänner i trädgården.

Så här beställer du Yrfän i trädgården:

Priset är 50 kr. Till det kommer en portokostnad.

Du kan beställa på tre sätt:
1. Vi skickar tidningen med adressetikett, till en kostnad av 20 kr/ex. Billigaste alternativet för beställning av 1-2 ex – men av praktiska skäl måste vi samla ihop ett antal beställningar innan vi skickar så tidningen levereras inte omgående.

2. Vi skickar tidningen i kuvert med porto enligt postens vanliga taxa. Portokostnaden är då 36 kr för 1 ex och 54 kr för 2 eller 3 ex. Det här alternativet är snabbare, och även bättre om du inte vill ha adressetikett på tidningen (t.ex. om du ska ge bort den i present).  

3. För större beställningar än 1-3 ex, kontakta Kajsa Mellbrand på kajsa@mellbrand.net

Betalning görs (som för vanliga Yrfän) till antingen till Plusgiro 6 60 47-2 eller via Swish nr 123 48 36 995. Ange ”YTR” på betalningen (då vet vi att det gäller Yrfän i trädgården), antal ex. samt ditt namn och adress.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Jag accepterar”.  Klicka för att läsa mer om SEF:s behandling av personuppgifter.