Sök
Stäng denna sökruta.

Entomologisk Tidskrift söker ny redaktör

Vi söker nu dig som vill bli en betydande person i det entomologiska Sverige!

Huvudansvaret för ET:s redaktör är att sammanställa och redigera inkomna manus samt att sätta ihop varje nummer inom den tidsram som finns. Normalt ges tre nummer ut per år.

God kännedom om hur vetenskaplig publicering går till är ett krav. Kunskap och förståelse för hur man grafiskt sammanställer en tidskrift är också nödvändigt.
Du har naturligtvis också mycket god förmåga till arbete med texter. Samarbete på olika sätt kan också bli aktuellt med vår andra tidskrift Yrfän, och även att tillsammans med styrelsen utveckla ET för framtiden.

För arbetet utgår en ersättning vi kommer överens om tillsammans. Start för tjänsten är snarast/enligt ök. 

Är du intresserad?
Hör då av dig med ansökan eller frågor till Linda Strand, linda@faunacoll.se, tel. 0703-175936.

Det finns också en detaljerad beskrivning av nuvarande redaktören, Mats Jonsell, om hur redaktionsarbetet går till. Denna översändes vid intresse.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Jag accepterar”.  Klicka för att läsa mer om SEF:s behandling av personuppgifter.